Utántöltő pellet ECO EGG mosótojásba, 210 mosásra, illatmentes

Mosótojás utántöltő pellet, 210  mosásra elegendő

Nincs raktáron
4 190 Ft
Részletek

Az Ecoegg mosótojásban a tisztítást kifejtő golyók egy idő után elkopnak, elhasználódnak. A mosótojáshoz utólagosan is vásárolható rendkívül kedvező áron utántöltő kiszerelés. A tojást nem kell eldobni, elég ujratölteni!

Az Ecoegg mosótojás utántöltő csomag két féle kiszerelésben (54 és 210) és három féle illatban (illatmentes, Tavasz, Enyhe) kapható.

A mosótojás utántöltésekor 3 adag világos golyót kell beletölteni.

Az Ecoegg Mosótojásról
-hipoallergén (így érzékeny bőrűeknek is bátran ajánljuk!)
-illatmentes
-környezetbarát (hiszen 3 évig nem használsz semmi mosószert!)
-költséghatékony


Használata egyszerű: 
tedd be a mosógépbe, a ruhákra, és indítsd el a programot: legyen az akár 30, 40 vagy 60 fok!
Az Ecoegg mosótojás természetes úton lágyítja a kemény vizet, ezért öblítőszer használatára nincs szükség.
Továbbá nem tartalmaz semmiféle káros összetevőt, kemikáliát, kőolajszármazékot, optimalizáló adalékanyagot, fehérítőszereket.
Az Ecoegg mosótojás külső burkolata 100%-ban újrahasznosított rugalmas gumiból készült, amely nem tesz kárt a mosógép dobjában.
Nincs mosószermaradék, ezért nem kell öblítőt sem használni, és mivel természetesen lágyítja a vizet,vízlágyító sem szükséges! Időt, energiát és pénzt is spórolunk ezáltal.


Hogyan működik?
A ECO-EGG (mosótojás) belsejében tudományosan kifejlesztett pelletek vannak, melyek ha vízzel érintkeznek, ott aktiválódnak.Óvatosan eltávolítják a szennyeződéseket és a piszkot anélkül, hogy erős vegyszereket kellene használni. Hatása tudományosan bizonyított.

Fehérítő anyagoktól mentes, egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is.

Akár kényes textiliákhoz is használható.

Mosható pelenkákhoz is javasoljuk!

A fehér ásványi anyagból álló golyók  ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok mélyen a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést, mindezt a színek kifakítása vagy károsítása nélkül.


Tudományos vizsgálatok szerint, a kétfajta golyó együttes használatával érhető el a legjobb mosási eredmény. Az ionizált oxigénmolekulák megemelik a víz PH értékét, amelynek természetes vízlágyító hatása van, ezért nincs szükség öblítő használatára. Ez a tulajdonsága kimondottan előnyös mosható pelenkák mosásakor, hiszen, ott az öblítőszerek használata nem megengedett, a lágyított víz a pelenkák anyagát is puhábbá teszi.


TIPP: Az Ecoegg első használata előtt érdemes a mosógépet alaposan kitisztítani, egy 90 fokos tisztító mosás (+ ecet) segítségével.


Magyar használati utasítással!

Adatok
Cikkszám
EPR210FF
Hasonló termékek