Cleaneco organikus univerzális mosógél koncentrátum (1,5l)
Cleaneco organikus univerzális mosógél koncentrátum (1,5l)
2 999 Ft

Cleaneco organikus univerzális mosógél koncentrátum (1,5l)

Ismerd meg a gyártót!

100%-ban természetes, és allergénmentes alapanyagokból készített mosógélünk a biológiai folttisztító formulának köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs foltokat akár 30°C-on is. 

Újrahasznosított csomagolásban.

Kiszerelés
1,5 l
Gyártó
Cleaneco
Raktáron
2 999 Ft
Részletek

Felhasználási javaslat: a Cleaneco 100%-ban természetes, és allergénmentes alapanyagokból készített organikus univerzális mosógélei a biológiai folttisztító formulának köszönhetően hatékonyan távolítják el a makacs foltokat, akár már 30°C-on is. Ezek a termékek érzékeny textíliák mosásához, hidegvizes mosás mellett is hatásosan használhatók.

Adagoljon 50-60 ml Cleaneco univerzális mosógép koncentrátumot az adagolókupakba 4-5 kg ruha mosásához, majd öntse a kimért gélt a mosógép adagolótartályába. Erősen szennyeződött textíliák, ruhák mosásához használjon 60-80 ml mosógélt. A koncentrátumot gépi és kézi mosáshoz is ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt használható.


Összetétel:Összetevők a 64/2004/EK rendelet szerit: 5-15%: anionos felületaktív anyag, 5%-nál kevesebb: amfoter felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyagok és szappan. Enzimkeveréket, illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz. Összetétel: alkohol (C12-14)- etoxilikát-szulfát nátrium, sók, alkilamido- propil-betain. Színező anyagot nem tartalmaz!

Adatok
Márka
Cleaneco
Várható kiszállítás
2023.10.06
Cikkszám
ceco1120
Ismerd meg a gyártót!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek