Sonett Mosószer folyékony-szenzitív 2l

Válaszd a Sonett Mosószert folyékony, 2 l-es kiszerelésben, használd a ruhadarabjaid, textíliáid hatékony mosásához! Ezt a szenzitív terméket kifejezetten ajánljuk allergiások számára, a tartósítószer- és illatanyagmentes Sonett mosószerek nemcsak a ruhadarabokhoz, hanem az emberi bőrhöz is kíméletesek!

Gyártó
Sonett
Várható szállítás
2024.04.17
Nincs raktáron
3 990 Ft
Részletek

A Sonett folyékony mosószer kiválóan alkalmas a ruhák mosásához, válaszd belőle a 2 l-es kiszerelést- A szappan intenzivitását növelik a cukor felületaktív anyagok és a zsíralkohol-szulfát, melyek szintén természetes nyersanyagokból származnak - például cukor, keményítő vagy kókuszolaj - kémiai úton, savas vegyületekkel reagálva. Ez a kombináció egyben kiegyensúlyozza a szappan hátrányait. A természetes keményítőből származó alkohol folyékony állapotban tartja a mosószert, így megtarthatja a magas koncentrátumú mosóhatását. A szulfátolt ricinusolaj pedig a repceolaj és a kénsav kémiai reakciójának eredménye, ami a zsíroldó hatást fokozza. A Sonett termékek azért különlegesek, mert a gyártás elszappanosítási módja kiemelten energiatakarékos, biogazdálkodásból nyert olajokat és esszenciákat használnak nyersanyagként, a termék hatékonysága messzemenően a legjobb.

Nem tartalmaz: illatanyagokat, tartósítószereket, színező- és töltőanyagokat, kőolajszármazékot, enzimeket, GMO anyagokat.

Összetételére jellemző: csak növényi felületaktív anyagot tartalmaz, teljes mértékig biológiailag lebomló, az összes összetevőt feltüntetjük, tekintet nélkül a mennyiségre.

Adatok
Cikkszám
SO5018
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek