Sonett Mosószer folyékony színes mosás 1,5l

Válaszd a Sonett Mosószert folyékony, 1,5 l-es kiszerelésben, használd színes mosáshoz, pamut, len, kender, mikroszálas és kevert anyagokhoz! Ezt a szenzitív terméket kifejezetten ajánljuk allergiások számára, a Sonett mosószerek nemcsak a ruhadarabokhoz, hanem az emberi bőrhöz is kíméletesek!

Gyártó
Sonett
Várható szállítás
2024.04.17
Nincs raktáron
3 790 Ft
Részletek

Ajánlott mosási hőmérséklet: 30°C, 40°C, 60°C.

A színes mosószer minden pamut, len, kender, mikroszálas és kevert anyag mosására alkalmas, hatékony alacsonyabb mosási hőfokon is. A bio növényi olajokból készült szappanok és a cukor felületaktív anyagok révén alapos mosóerő mellett óvja a színeket. Minden vízkeménység mellett jól használható, külön vízlágyító hozzáadása nélkül. A növényi olajból készült szappanok és illóolajok 100%-ig ellenőrzött biológiai természetből származnak, ill. vadon termettek. A Sonett termékek azét különlegesek, mert a gyártás elszappanosítási módja kiemelten energiatakarékos, biogazdálkodásból nyert olajokat és esszenciákat használ nyersanyagként és a termék hatékonysága messzemenően a legjobb.

Nem tartalmaz: illatanyagokat, tartósítószereket, színező- és töltőanyagokat, kőolajszármazékot, enzimeket, GMO anyagokat.

Összetételére jellemző:csak növényi felületaktív anyagot tartalmaz, teljes mértékig biológiailag lebomló, az összes összetevőt feltüntetjük, tekintet nélkül a mennyiségre.

Kiszerelés: 1,5 liter

Adatok
Cikkszám
SO5040
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek