Popolini selyem-gyapjú diszkrét melltartóbetét (1 pár)

Organikus anyagokból, fair trade körülmények között, gyermekeink jövőjéért. Plusz egy pont, amiért Magyarországon készülnek.

Válaszd a Popolini selyem-gyapjú mosható melltartóbetéteit a szoptatás időszakára! A diszkrét melltartóbetétek észrevétlenül biztosítanak gyengéd védelmet a mindennapokban, kíméletesek a bőrhöz. Ha a mosható alternatívákat választod, nemcsak a saját komfortérzetedért, hanem a környezetünkért is sokat tehetsz.

Gyártó
Popolini
Várható szállítás
2023.09.26
Nincs raktáron
Kiszerelés
3 300 Ft
Részletek

A Popolini selyem-gyapjú mosható melltartóbetétei gyengéd védelmet biztosítanak számodra a szoptatás időszakában. A diszkrét melltartóbetétek viselése magabiztosságot biztosít az anyukáknak, megakadályozzák az anyatej szivárgásával kialakuló tejfoltokat. A melltartóbetétek különleges, kétoldalú anyagból készültek. A betétek külső részének anyaga 100% gyapjú, amely megakadályozza a nedvesség kiszivárgását, a belső részük pedig 100% bourette selyem, ez az anyag a gyógyító hatásáról ismert. A Popolini melltartóbetétek a kétoldalú anyag ellenére különösen vékonyak és nagyon diszkrétek, észrevétlenül ápolnák és tartják szárazon a mellbimbókat a szoptatások között. A Popolini mosható melltartóbetétek a mosás után is formatartók. Ha teheted, válaszd a mosható vagy lebomló alternatívákat, hogy csökkentsd a környezetünket terhelő egyszer használatos, eldobható műanyagokból keletkező hulladék mennyiségét!


A csomag tartalma: 1 pár Popolini melltartóbetét


A melltartóbetétek mosása kizárólag kézzel ajánlott!


TIPP: vásárold meg a Popolini selyem-gyapjú mosható melltartóbetéteit 3 db-os kiszerelésben és spórolj az áron!

Adatok
Márka
Popolini
Cikkszám
020612-05-00
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek