Emilla menstruációs bugyi erős vérzéshez - Shrek & Fiona (S)

Emilla menstruációs bugyi erős vérzéshez - Shrek & Fiona (S)
Emilla menstruációs bugyi erős vérzéshez - Shrek & Fiona (S)
Emilla menstruációs bugyi erős vérzéshez - Shrek & Fiona (S)

Az S méretű, Shrek & Fiona Emilla menstruációs bugyi erős vérzéshez kompakt megoldás a menstruáció napjaira: egy kényelmes bugyi, amelyhez nem szükséges külön betétet használnod! Az Emilla menstruációs bugyik természetes védelmet biztosítanak számodra, kíméletesek a bőrhöz és jó nedvszívó képességgel rendelkeznek. Válaszd a mosható alternatívákat a saját komfortérzetedért és a környezetünk védelméért.

Gyártó
Emilla
Várható szállítás
2024.05.22
Nincs raktáron
Méret
6 790 Ft
Részletek

Az Emilla menstruációs bugyik nagy előnye, hogy intim kehely/betét nélkül is használhatók, mert egy vízhatlan és nedvszívó réteggel vannak ellátva a lábak közötti részen. És most újdonságként itt az erős vérzéshez tervezett fehérnemű is!Kompakt megoldást biztosítanak a menstruáció napjaira, mert nem szükséges külön betétet használni hozzájuk. Az Emilla menstruációs bugyik különleges megoldásuknak köszönhetően gyorsan száradnak mosás után. A menstruációs bugyi jó alternatíva lehet kezdődő inkontinencia esetén, illetve remekül használható gyenge, vagy közepes vérzéshez, akár kehely alá is. Ha teheted, válaszd a mosható alternatívákat az eldobható, egyszer használatos termékek helyett, hogy csökkents a környezetünket terhelő hulladék mennyiségét!

Ez a termék pillebugyi stílusban, gumipánt nélkül készült, az erősített, rugalmas pamutpánt pedig különösen kényelmes viseletet biztosít akkor is, ha azokon a napokon érzékenyebbek vagyunk, vagy görcsöl a hasunk. Ezt a terméket sportoláshoz is ajánljuk, a gyengébb napokon.

Az ár egy darabra vonatkozik.

A csomag 1 db Shrek & Fiona, S méretű, erős vérzéshez ajánlott menstruációs bugyit tartalmaz.

Anyagösszetétel:

- 95% ökotex 100 standard minősítésű pamut

- 5% spandex

Vízzáró réteg:

- lélegző Ökotex 100 standard minősítésű PUL

Minden felhasznált textil az EU-ban készült.

Magyarországon készült termék.


Mosás:

Az Emilla menstruációs bugyi tisztítása egyszerű, vegyszer nélkül gépben is mosható és szárítható is. Első használat előtt öblítsd ki 30 fokon, akárcsak bármely ruhaneműdet. Használat után ajánlott azonnal hideg vízben kiöblíteni, ha pedig makacs a folt, akkor érdemes folttisztító szappannal vagy foltsóval kezelni. A menstruációs bugyik mosógépben 40 fokon szép tisztára moshatók, de ha szeretnéd, néha magasabb hőfokon is kimoshatod. Öblítő használata nem ajánlott hozzá, mert csökkenti az anyag nedvszívóképességét.

Adatok
Méret
S
Minta
Mintás
Anyag
Pamut
Márka
Emilla
Cikkszám
685582
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek