cleaneco-Furdoszobai-es-konyhai-tisztitoszer-organikus-Clea
Cleaneco organikus fürdőszobai és konyhai tisztítószer (1l)
1 499 Ft

Cleaneco organikus fürdőszobai és konyhai tisztítószer (1l)

Ismerd meg a gyártót!

A Cleaneco organikus fürdőszobai és konyhai tisztítószer cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat, remek eszköze a felületek tisztává varázsolásának! Válaszd ezt az 1 l-es kiszerelésű, komposztálható csomagolásban kapható terméket!

Kiszerelés
1000 ml
Gyártó
Cleaneco
Raktáron
1 499 Ft
Részletek

A Cleaneco organikus fürdőszobai és konyhai tisztítószer alkalmazási területe: A tisztítószer cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Alkalmas konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt. Használhatod kerámia zománc, rozsdamentes inox, műanyag és üveg felületek, csaptelepek tisztítására, valamintfürdőszobai és konyhai kövezetek felmosására is. Alkalmas rozsdamentes, króm anyagból készült hűtőszekrények tisztítására, napi koszolódáson túl a zsíros szennyeződések, kéznyomok eltávolítására. A mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően a csaptelepeknek és az egyéb tisztított felületeknek magas fényt biztosít. Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használd!

Felhasználási javaslat: A szert szórófejes palackba töltve 20 cm távolságból permetezd a tisztítandó felületre, majd hagyd hatni 0,5-1 percig, ezt követően öblítsd le tiszta vízzel, vagy töröld le puha ronggyal. Felmosáshoz 4-5 liter vízhez adj 0,5-1 dl szanitertisztítót.


Összetétel: Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyag. Illatanyagot, és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.

A termék ellenőrzött gazdálkodásból származó alapanyagokból készült.


Adatok
Márka
Cleaneco
Várható kiszállítás
2024.05.21
Cikkszám
ceco1124
Ismerd meg a gyártót!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek