Sonett Folttisztító szappan 100g
Sonett Folttisztító szappan 100g
1 050 Ft

Sonett Folttisztító szappan 100g

Összetevők
Összetevők:
List of ingredients as per EC 648/2004 Product declaration %
Sodium soap*, aqua, fel tauri siccum,
sodium copper chlorophyllin, sodium chloride,
sodium,thiosulphate                                                                                    * certified organically grown
Palm-oil soap, certified organically grown Pálmaolaj szappan,  ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból >30%
  Coconut-oil soap, certified organically grown Kókuszolaj szappan,  ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból 15-30 %
  Bovine gall powder Szarvasmarha epe por 1-5 %
  Chlorophyll, common salt Klorofill, Konyhasó < 1%
  Sodium thiosulphate Nátrium-tioszulfát < 1%

Válaszd a Sonett Folttisztító szappant, 100 g-os kiszerelésben! Ez a termék a folttisztítás királynője, az epeszappan kiváló folttisztító, elbánik még a legmakacsabb szennyeződésekkel is! Dörzsöld át a megnedvesített szappannal a száraz szövetet, rövid ideig hagyd hatni, majd pedig alaposan mosd ki a ruhát!

Gyártó
Sonett
Várható szállítás
2024.04.17
Raktáron
1 050 Ft
Részletek

Kiszerelés: 100 g

Alkalmazás: Az epeszappan ősi, bevált folttisztító szer. Segít a zsír-, gyümölcs-, fű-, toll-, vérfoltok stb. eltávolításában. A Sonett Folttisztító szappan használata előtt a ruha színtartóságát nem látható helyen ellenőrizd.

Alkalmas minden fehér vagy színtartó, természetes szövetekből készült anyaghoz vagy kevert anyagokhoz.

Adagolás:

Lokalizált foltok kezelésére: A megnedvesített szappannal dörzsöld át a száraz szövet foltos részét, majd hagyd hatni 10-15 percig. Végül alaposan mosd ki vagy tedd a mosógépbe. Ha szükséges, ismételd meg a műveletet.

Az összetevők eredete és tulajdonságai:

Az aktív mosóhatású szappant olajok lúgos elszappanosításával kapjuk. A szappan előállításánál alkalmazott különböző olajok különböző mosási tulajdonságokért felelnek. A kókuszolajból készült szappan különösen jó mosási tulajdonságokkal rendelkezik, még a kemény vízben is. A pálmaolajból készült szappan hozzájárul a szappan alakjának a megtartásához. A két szappan kombinációja hozza létre a folttisztító szappan optimális összetételét. A szarvasmarha epéje egy hagyományos folteltávolító. A legfőbb aktív összetevő, az epesav és a taurokólsav nem csupán arra képesek, hogy finoman eloszlassák a zsír vagy zsírszerű anyagokat, hanem arra is, hogy feloldják és vegyületet képezzenek az elszíneződésekkel.

Különleges tulajdonságok:

Az epeszappan hatékony és gazdaságos megoldás a foltok eltávolításához.

Technikai adatok:

A szappan enyhén lúgos kémhatású oldatot képez használat közben. A szappan zöld színe kifakulhat a napfény hatására, de ez a hatékonyságát nem befolyásolja. A barnás szín természetes színe a Folttisztító szappannak.

Biológiai lebonthatóság:

A szappan növényi olajokból készül, így azzal a különleges tulajdonsággal bír, hogy a használatakor a vízben mindig jelen lévő vízkővel só képző folyamatba lép és kalcium szappan keletkezik. Ez az elsődleges lebomlás, melynek során a felületaktív hatás semlegesítődik, a folyamat pár óra alatt lezajlik. A másodlagos, 100 %-os biológiai lebomlás ezután mikroorganizmusok által történik, amikor a kalcium szappant vízzé és széndioxiddá alakítják. A szappant az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák. A marhaepe egy természetes anyag, ami teljesen lebomlik pár napon belül.A termékek alkalmazása megfelelő (otthon szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

Adatok
Cikkszám
SO2010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek