Sonett Folttisztító szappan (100g)
Sonett Folttisztító szappan (100g)
990 Ft

Sonett Folttisztító szappan (100g)

Összetevők
Összetevők:
List of ingredients as per EC 648/2004 Product declaration %
Sodium soap*, aqua, fel tauri siccum,
sodium copper chlorophyllin, sodium chloride,
sodium,thiosulphate                                                                                    * certified organically grown
Palm-oil soap, certified organically grown Pálmaolaj szappan,  ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból >30%
  Coconut-oil soap, certified organically grown Kókuszolaj szappan,  ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból 15-30 %
  Bovine gall powder Szarvasmarha epe por 1-5 %
  Chlorophyll, common salt Klorofill, Konyhasó < 1%
  Sodium thiosulphate Nátrium-tioszulfát < 1%

A folttisztítás királynője - epeszappan a Sonett márkától.

Gyártó
Sonett
Várható szállítás
2022.05.25
Raktáron
990 Ft
Részletek

Kapható: 1 db / 100 g

Alkalmazás: Ősi, bevált folttisztító szer. Segít a zsír-, gyümölcs-, fű-, toll-, vérfoltok stb. eltávolításában. Használat előtt a ruha színtartóságát nem látható helyen ellenőrizzük.

Alkalmas minden fehér vagy színtartó természetes szövetekből készült anyaghoz vagy kevert anyaghoz.

Adagolás:  

Lokalizált foltok kezelésére: A megnedvesített szappannal dörzsölje át a száraz szövetet foltos részét, majd hagyja hatni 10-15 percet. Végül alaposan mossa ki vagy tegye a mosógépbe.

Ha szükséges ismételje meg a műveletet.

 

Az összetevők eredete és tulajdonságai:

Az aktív mosóhatású szappant olajok lúgos elszappanosításával kapjuk.  A szappan előállításánál alkalmazott különböző olajok különböző mosási tulajdonságokért felelnek.

A kókuszolajból készült szappan különösen jó mosási tulajdonságokkal rendelkezik, még a kemény vízben is. A pálmaolajból készült szappan hozzájárul a szappan alakjának a megtartásához. A két szappan kombinációja hozza létre a folttisztító szappan optimális összetételét.

A szarvasmarha epéje egy hagyományos folteltávolító. A legfőbb aktív összetevő az epesav és a taurokólsav nem csupán arra képesek, hogy finoman eloszlassák a zsír vagy zsírszerű anyagokat, hanem arra is, hogy feloldják és vegyületet képezzenek az elszíneződésekkel.

 

Különleges tulajdonságok:

Hatékony és gazdaságos megoldás a foltok eltávolításához.

 

Technikai adatok:

 A szappan enyhén lúgos kémhatású oldatot képez használat közben. A szappan zöld színe kifakulhat a napfény hatására, de ez a hatékonyságát nem befolyásolja. A barnás szín természetes színe a Folttisztító szappannak.

 

Biológiai lebonthatóság:

A szappan növényi olajokból készül, így azzal a különleges tulajdonsággal bír, hogy a használatakor a vízben mindig jelen lévő vízkővel só képző folyamatba lép és kalcium szappan keletkezik.  Ez az elsődleges lebomlás, melynek során a felületaktív hatás semlegesítődik, a folyamat pár óra alatt lezajlik. A másodlagos 100 %-os biológiai lebomlás ezután mikroorganizmusok által történik, amikor a kalcium szappant vízzé és széndioxiddá alakítják. A szappant az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák.

A marhaepe egy természetes anyag, ami teljesen lebomlik pár napon belül.

A termékek alkalmazása megfelelő (otthon szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.Adatok
Cikkszám
SO2010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek