Popolini melltartóbetét, komposztálható

A Popolini komposztálható melltartóbetétei gyengéd törődést biztosítanak számodra a szoptatás időszakára. A Popolini melltartóbetétekkel nemcsak a tejfoltok ellen védekezhetsz, hanem a környezetünket terhelő hulladékok csökkentéséért is tehetsz, a csomagban található 30 db melltartóbetétet komposztálhatod is!
Gyártó
Popolini
Nincs raktáron
1 490 Ft
Részletek
Ha nem tudsz, vagy nem szeretnél mosható melltartóbetéteket használni, akkor a Popolini komposztálható melltartóbetétei lesznek a legmegfelelőbbek számodra! Ezek a melltartóbetétek természetes anyagokból készültek, egyedülállóan puhák és bőrbarátak. Nagy nedvszívó- és légáteresztő képességgel rendelkeznek, viselésük kellemes komfortérzetet biztosít és magabiztosságot kölcsönöz az anyukáknak. Magas nedvszívó képességüknek köszönhetően megakadályozzák a tejfoltok megjelenését, amit a szivárgó anyatej okozhat. A melltartóbetétek higiénikusak, valamint könnyen ragaszthatók. Ha teheted, válaszd a mosható vagy lebomló alternatívákat az eldobható, egyszer használatos termékek helyett! A tested és a környezetünk is meghálálja, ha a környezetbarát, újra felhasználható vagy komposztálható termékeket választod.

Anyaguk:

kívül viszkóz, laminált légáteresztő PLA fólia, klórmentesen fehérített magja pedig 100 % cellulóz.

A csomag tartalma: 30 db Popolini komposztálható melltartóbetét.

Származási hely: Svájc

Die PoPoLiNi(R) Einweg Stilleinlagen bestehen aus natürlichen Rohstoffen und sind kompostierbar. Durch ihre einzigartige Materialzusammensetzung sind die Stilleinlagen nicht nur besonders weich und hautfreundlich, sie verfügen auch über eine hohe Saugfähigkeit. Der PEFC-zertifizierte, chlorfrei gebleichte, Zellulose-Saugkern wird von einer Viskose-Außenschicht, die mit atmungsaktiver PLA*-Folie laminiert ist, umfasst. Die Haut kommt mit der weichen, biokompatiblen PLA*-Faser in Berührung. Haftkleber an der Außenseite sorgen für einen sicheren Halt der Stilleinlagen. Die atmungsaktiven Stilleinlagen, die in der Schweiz erzeugt werden, sind hygienisch und einfach anzuwenden.

*polyactid acid PLA = Polymilchsäure Ein technisches Bipolymer aus Milchsäuremolekülen. Aus Maisstärke gewonnen.

Material:
Außen Viskose, laminiert mit atmungsaktiver PLA*-Folie
Kern 100% Zellulose, chlorfrei gebleicht
Zur Haut 100% biokampatible PLA*-Faser
Adatok
Cikkszám
020614-00_00
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek