Natracare szülés utáni betét

Válaszd a Natracare biológiai úton lebomló szülés utáni betéteit, amelyek természetes védelmet nyújtanak a szülés utáni időszakban. Ezekkel a betétekkel egyszerre törődhetsz az intim higiéniával és a környezetünk védelmével, ugyanis mind természetes anyagokból készültek, klórmentesek és biológiai úton lebomlanak.

Gyártó
Natracare
Várható szállítás
2024.03.06
Nincs raktáron
2 490 Ft
Részletek

A Natracare bio szülés utáni betétek használatával még biztosabb védelmet élvezhetsz, ezek a darabok természetes védelmet biztosítanak számodra a szülés utáni időszakban. A Natracare biológiai úton lebomló egészségügyi betétek vásárlásával egyszerre tehetsz a saját komfortérzetedért és csökkentheted a környezetünket terhelő egyszer használatos, eldobható hulladékok mennyiségét. Ha teheted, minden esetben válaszd a mosható és lebomló alternatívákat az intim higiénia megőrzéséhez, a tested és a környezetünk nagyon hálás lesz érte! A 100% biopamutból készült egészségügyi betétek kíméletesek a női testhez, puha külsejük kellemes komfortérzetet biztosít, extra vastagok és jó nedvszívó képességgel rendelkeznek, továbbá komposztálhatók is.

A Natracare betétek természetes anyagokból készültek, klórmentesek, valamint nem tartalmaznak műselymet, sem illatanyagot, szintetikus anyagokat vagy olajszármazékú nedvszívást fokozó anyagokat, ezáltal biológiai úton lebomlanak, nem terhelik meg olyan módon a környezetet, mint az eldobható, szintetikus anyagokból készült társaik.

A csomag tartalma: 10 db szülés utáni betét.

Adatok
Cikkszám
30800
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek