Natracare Intim törlőkendő

Válaszd a Natracare biológiai úton lebomló intim törlőkendőit, amelyek kellemes komfortérzetet biztosítanak számodra nap mint nap. Ezekkel az intim törlőkendőkkel egyszerre törődhetsz az intim higiéniával és a környezetünk védelmével, ugyanis mind természetes anyagokból készültek, klórmentesek és biológiai úton lebomlanak.

Gyártó
Natracare
Várható szállítás
2024.04.17
Nincs raktáron
1 090 Ft
Részletek

A Natracare bio intim törlőkendők használata friss érzetet és kellemes komfortérzetet biztosít számodra, ezek a darabok természetesen ápolják bőrödet a mindennapokban. A Natracare biológiai úton lebomló intim törlőkendők vásárlásával egyszerre tehetsz a saját komfortérzetedért és csökkentheted a környezetünket terhelő egyszer használatos, eldobható hulladékok mennyiségét. Ha teheted, minden esetben válaszd a mosható és lebomló alternatívákat az intim higiénia megőrzéséhez, a tested és a környezetünk nagyon hálás lesz érte! A 100% biopamutból készült intim törlőkendők kíméletesek a női testhez, puha anyaguknak és kellemes, kamillavirág és körömvirág kivonatuknak köszönhetően nemcsak felfrissítik a bőrt, hanem ápolják is azt, továbbá komposztálhatók is.

A Natracare intim törlőkendők természetes anyagokból készültek, klórmentesek, valamint nem tartalmaznak szintetikus anyagokat vagy olajszármazékú nedvszívást fokozó anyagokat sem, ezáltal biológiai úton lebomlanak, nem terhelik meg olyan módon a környezetet, mint az eldobható, szintetikus anyagokból készült társaik.

A csomag tartalma: 12 db intim törlőkendő.

Adatok
Cikkszám
11189
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek