Natracare női bio szárnyas betétek

Válaszd a Natracare biológiai úton lebomló női szárnyas betéteit, amelyek természetes védelmet nyújtanak a menstruáció napjaira, találd meg a három méret (normál, hosszú, szuper) közül a számodra legkényelmesebbet. Ezekkel az egészségügyi betétekkel egyszerre törődhetsz az intim higiéniával és a környezetünk védelmével, ugyanis mind természetes anyagokból készültek, klórmentesek és biológiai úton lebomlanak.

Gyártó
Natracare
Várható szállítás
2024.04.02
Nincs raktáron
2 390 Ft
Részletek

A Natracare bio egészségügyi betétek használatával még biztosabb védelmet élvezhetsz, ezek a darabok természetes védelmet biztosítanak számodra a menstruáció napjain. A Natracare biológiai úton lebomló egészségügyi betétek vásárlásával egyszerre tehetsz a saját komfortérzetedért és csökkentheted a környezetünket terhelő egyszer használatos, eldobható hulladékok mennyiségét. Ha teheted, minden esetben válaszd a mosható és lebomló alternatívákat az intim higiénia megőrzéséhez, a tested és a környezetünk nagyon hálás lesz érte! A 100% biopamutból készült egészségügyi betétek kíméletesek a női testhez, puha külsejük kellemes komfortérzetet biztosít, jó nedvszívó képességgel rendelkeznek, továbbá komposztálhatók is.

A Natracare betétek természetes anyagokból készültek, klórmentesek, valamint nem tartalmaznak műselymet, sem illatanyagot, szintetikus anyagokat vagy olajszármazékú nedvszívást fokozó anyagokat, ezáltal biológiai úton lebomlanak, nem terhelik meg olyan módon a környezetet, mint az eldobható, szintetikus anyagokból készült társaik.

A csomag tartalma: 12 db szuper méretű egészségügyi betét.

Adatok
Méret
Szuper
Cikkszám
11185
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek