cleaneco-Wc-gel-organikus-Cleaneco-1-l
Cleaneco organikus wc gél (1l)
1 490 Ft

Cleaneco organikus wc gél (1l)

Ismerd meg a gyártót!

A Cleaneco organikus wc gél higiénikusan és hatékonyan tisztítja WC kagylóját, oldja a vízkövet és az egyéb szennyeződéseket, kellemes illatot biztosít! Válaszd ezt az 1 l-es kiszerelésű, újrahasznosítható csomagolásban kapható tisztítószert, amellyel tisztává varázsolhatod a WC kagyló rejtett felületeit!

Kiszerelés
1000 ml
Gyártó
Cleaneco
Raktáron
1 490 Ft
Részletek

A Cleaneco organikus wc gél alkalmazási területe:A Cleaneco wc gél higiénikusan és hatékonyan tisztítja WC kagylóját, oldja a vízkövet és az egyéb szennyeződéseket és kellemes illatot biztosít. Segít a WC kagyló rejtett felületeinek tisztításában, a perem alatti szennyeződések eltávolításában, a takarítás után pedig kellemes illatot hagy a helyiségben. Az Cleaneco wc gél nemcsak az organikus összetételével, hanem az újrahasznosítható csomagolásával is a környezetünk védelmét támogatja, válaszd te is a Cleaneco termékcsalád tisztítószereit a lakás különféle felületeinek tisztításához!

Felhasználási javaslat: A szert teljes töménységében öntsd körbe a toalett pereme alá. A Cleaneco wc gélt csak a toaletthez használd, a gél nem alkalmas savérzékeny felületekre. Hagyd hatni a szert legalább 10 percig. Szükség esetén a felületet kefével tisztítsd meg, majd öblítsd le.


Összetétel: Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: nem ionos felületaktív anyag. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.

A termék ECOCERT minősítésű alapanyagokból készült.


Adatok
Márka
Cleaneco
Várható kiszállítás
2024.04.17
Cikkszám
ceco1207
Ismerd meg a gyártót!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek