cleaneco-Vizkooldo-organikus-Cleaneco
Cleaneco organikus vízkőoldó citromsavval (1l)
1 699 Ft

Cleaneco organikus vízkőoldó citromsavval (1l)

Ismerd meg a gyártót!

Válaszd a Cleaneco organikus vízőoldó szert citromsavval! Ez a termék egy 100%-ban növényi alapanyagokból készített vízkőoldó, ami hatékonyan távolítja el a vizesblokkokban keletkező vízkövet, az egyéb szervetlen szennyeződéseket és a szappanlerakódásokat. Konyhák, fürdők, WC-k ideális tisztítószere, 1 l-es kiszerelésben, újrahasznosított csomagolásban kapható!

Kiszerelés
1000 ml
Gyártó
Cleaneco
Raktáron
1 699 Ft
Részletek

A Cleaneco organikus vízkőoldó alkalmazási területe:A 100%-ban növényi alapanyagokból készített vízkőoldónk hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkező vízkövet, az egyéb szervetlen szennyeződéseket és a szappanlerakódásokat. A Cleaneco organikus vízkőoldó konyhák, fürdők, WC-k ideális tisztítószere. Hatékonyan oldja a vízkövet a rozsdamentes csaptelepekről, a krómozott felületekről, a kőburkolatokról, ipari és háztartási körülmények között egyaránt. Használhatod WC-k, fürdőkádak, vizes blokkok, lefolyók tisztására.

Felhasználási javaslat: Makacs vízkő és mészkő lerakodásnál közvetlenül permetezd a felületre vagy öntsd a tisztítandó felületre, hagyja állni 1-3 percig, majd tiszta vízzel alaposan öblítsd le. A műveletet szükség esetén ismételd meg, egészen addig, amíg a felület vízkőmentes nem lesz.

Felmosáshoz önts 5 liter vízhez 0,5 – 1 dl terméket.

Ne használd mészkő, márvány, tűzzománc és egyéb savérzékeny felület tisztítására. Használat előtt végezz próbatisztítást egy kevésbé látható helyen.


Összetétel: Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.

A termék ellenőrzött gazdálkodásból származó alapanyagokból készült.


Adatok
Márka
Cleaneco
Várható kiszállítás
2024.05.21
Cikkszám
ceco1128
Ismerd meg a gyártót!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek