Cleaneco kézi mosogatószer - Mangó és papaya (1l)
Cleaneco kézi mosogatószer - Mangó és papaya (1l)
1 690 Ft

Cleaneco kézi mosogatószer - Mangó és papaya (1l)

Ismerd meg a gyártót!

A Cleaneco kézi mosogatószer hatékonyan eltávolítja a felületi szennyeződéseket és kiválóan oldja a zsírt! A mangó és papaya illatú, 1 l-es kiszerelésű és újrahasznosítható csomagolásban kapható termék remekül használható a mindennapokban! A gazdaságos alkalmazás érdekében a mosogatószer mennyiségét igazítsd az edények mennyiségéhez és a szennyeződések mértékéhez!

Gyártó
Cleaneco
Raktáron
1 690 Ft
Részletek

A Cleaneco kézi mosogatószer alkalmazási területe:A gazdaságos alkalmazáshoz az edények mennyiségétől és a szennyeződés mértékétől függően adagolj 1-2 teáskanálnyi Cleaneco kézi mosogatószert 5 liter vízhez vagy nyomj néhány cseppet közvetlenül a mosogatószivacsra. Töröld át vele az edényt, majd alaposan öblítse le. A kézi mosogatószert a praktikus és egyszerű használhatóság érdekében töltsd ki pumpás adagolóba, így mindig elegendő mennyiséget nyomhatsz a mosogatószivacsra. Mosogatás közben kellemes mangó és papaya illat lengi be a konyhát, ami ideális választás számodra, ha kedveled a gyümölcsös, trópusi illatokat.


Összetétel:nátrium-alkil(C13-15)-benzolszulfonát, alkohol (C12-14)-etoxilált-szulfát-nátrium sók. Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5 – 15%: anionos felületaktív anyag, 5%-nál kevesebb: amfoter felületaktív anyag és nem ionos felületaktív anyagok. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.

A termék ECOCERT minősítésű alapanyagokból készült.


Adatok
Márka
Cleaneco
Várható kiszállítás
2024.04.17
Cikkszám
ceco022
Ismerd meg a gyártót!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek