cleaneco-Baby-organikus-felulettisztito-Cleaneco-05-l
Cleaneco baby organikus felülettisztító (0,5l)
1 699 Ft

Cleaneco baby organikus felülettisztító (0,5l)

Ismerd meg a gyártót!

Válaszd a Cleaneco baby organikus felülettisztítót, ez a hipoallergén termék kiválóan alkalmas gyermekekkel érintkező felületek, bútorok tisztítására. A 0,5 l-es kiszerelésű, újrahasznosított csomagolásban kapható felülettisztító hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a gyerekszobában és az egész lakásban is!

Kiszerelés
500 ml
Gyártó
Cleaneco
Raktáron
1 699 Ft
Részletek

A Cleaneco baby organikus felülettisztító alkalmazási területe:A felülettisztító 24%-os bio alkoholtartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el a mikrobákat és az egyéb, gyermekszobában található szennyeződéseket. A termék hipoallergén, így alkalmas gyermekekkel érintkező felületek, bútorok tisztítására. Felületkímélő összetételének köszönhetően a gyermekszoba minden vízálló bútorára, berendezésére használhatod. Kizárólag növényi eredetű, szintetikus- irritatív anyagoktól mentes összetételének köszönhetően a felülettisztítást követően nem marad a gyermekekre káros anyag a felületen,amelyet a gyermekek érintkezés útján a szervezetükbe vihetnének. Biológiai eredetű, magas alkoholtartalmának köszönhetően hatékonyan tisztít és csíkmentesen szárad. Az alkohol illata a felülettisztító használata után 3 másodperccel 100%-ig elillan.

Felhasználási javaslat: A terméket szórófejes palackba töltve a szennyeződés mértékének függvényében permetezd a felületre, majd töröld le nedves vagy száraz ronggyal vagy papírral.


Összetétel: Illatanyagot és színező anyagot nem tartalmaz. Tartósítószert tartalmaz (phenoxyethanol)!

Termékünk ellenőrzött gazdálkodásból származó alapanyagokból készült.


Adatok
Márka
Cleaneco
Várható kiszállítás
2024.03.05
Cikkszám
ceco3338
Ismerd meg a gyártót!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek