cleaneco-Baby-organikus-felulettisztito-Cleaneco-05-l
Cleaneco Organikus felülettisztító (0,5l)
1 399 Ft

Cleaneco Organikus felülettisztító (0,5l)

Ismerd meg a gyártót!
Mi is az a Cleaneco? A választás lehetősége. Környezetbarát tisztítószer lebomló csomagolásban, kompromisszumok nélkül, elérhető áron.

Termékünk hipoallergén, így alkalmas gyermekekkel érintkező felületek, bútorok tisztítására.

Újrahasznosított csomagolásban.

Kiszerelés
500 ml
Gyártó
Cleaneco
Rendelhető
1 399 Ft
Részletek

Alkalmazási terület: A Cleaneco baby organikus felülettisztító 24%-os bio alkoholtartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el a mikrobákat és az egyéb gyermekszobában található szennyeződéseket. Termékünk hipoallergén, így alkalmas gyermekekkel érintkező felületek, bútorok tisztítására. Felületkímélő összetételének köszönhetően a gyermekszoba minden vízálló bútorára, berendezésére használhatja. Kizárólag növényi eredetű, szintetikus- irritatív anyagoktól mentes összetételének köszönhetően a felülettisztítást követően nem marad gyermekekre káros anyag a felületen, melyet gyermeke érintkezés útján a szervezetébe vihet. Biológiai eredetű, magas alkoholtartalmának köszönhetően hatékonyan tisztít és csíkmentesen szárad. Az alkohol illata használat után 3 másodperccel 100%-ig elillan.

Felhasználási javaslat: Termékünket szórófejes palackba töltve a szennyeződés mértékének függvényében permetezze a felületre, majd törölje le nedves vagy száraz ronggyal vagy papírral. 


Összetétel: Illatanyagot és színező anyagot nem tartalmaz. Tartósítószert tartalmaz (phenoxyethanol)!

Termékünk ellenőrzött gazdálkodásból származó alapanyagokból készült.


Biztonsági adatlap itt letölthető.

Adatok
Márka
Cleaneco
Várható kiszállítás
2022.05.24
Cikkszám
ceco3338
Ismerd meg a gyártót!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek