cleaneco-Baby-felulet-fertotlenito-Cleaneco-1-l
Cleaneco baby felület fertőtlenítő (1l)
1 599 Ft

Cleaneco baby felület fertőtlenítő (1l)

Ismerd meg a gyártót!

Válaszd a felületfertőtlenítéshez a Cleaneco baby felület fertőtlenítőt 1 l-es kiszerelésben! A komposztálható csomagolásban kapható fertőtlenítőszerrel töröld át a fertőtlenítendő területeket, várd ki a 20 perc behatási időt, majd töröld át a felületet vizes ronggyal úgy, hogy a fertőtlenítőnek nyoma se maradjon! Ezzel a tisztítószerrel makulátlanok lesznek a lakás különböző felületei!

Kiszerelés
1000 ml
Gyártó
Cleaneco
Raktáron
1 599 Ft
Részletek

A Cleaneco baby felület fertőtlenítő alkalmazási területe:Felületfertőtlenítés.

Felhasználási javaslat: A terméket töményen, hígítatlanul kell alkalmazd. Töröld át a fertőtlenítendő felületet a készítménnyel úgy, hogy ne maradjanak kezeletlen részek, majd hagyd hatni 20 perc behatási ideig. A 20 perc elteltével töröld át a felületet vizes ronggyal és öblítsd le a felületet úgy, hogy maradéktalanul eltávolítsd a fertőtlenítőszert! Yeasticid: min. 15 perc behatási idő.


Összetevők: Biocid hatóanyag: benzalkónium-klorid (4,9%, EC: 270-325-2). Egyéb összetevők: izopropil-alkohol, empilán KLC 7/90, illatanyag, ioncserélt víz. Veszélyt meghatározó összetevő: 6% alkil(C12-16)-dimetil-benzil-ammónium-klorid hatóanyag.

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid


Terméktípus: PT2, PT4 terméktípus

Formuláció: folyékony koncentrátum

Felhasználói kör: lakossági és foglalkozásszerű


Adatok
Márka
Cleaneco
Várható kiszállítás
2024.03.02
Cikkszám
ceco3337
Ismerd meg a gyártót!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek