Waterwipes nedves törlőkendő, 60 lapos

WaterWipes Törlőkendő 60 db-os kiszerelés.

Nincs raktáron
1 090 Ft
Részletek

WaterWipes Törlőkendő 60 db-os kiszerelés

Miért szeretjük?

Nincs benne semmi felesleges anyag, vegyszer, adalék

Jó nedves, nem éppenhogy

Anyaga lebomló, mégsem vékony

Nem ragacsos a kezünk használat után

 

A WaterWipes Törlőkendő alap Csomag 60db törlőkendőt tartalmaz. A WaterWipes törlőkendő tökéletesen alkalmas nem csupán gyermekek bőrének ápolására, hanem teljesen nyugodtan használhatja bármelyik felnőtt akár az arc tisztítására is. A WaterWipes törlőkendő tökéletes választás, hiszen csak két természetes összetevőt tartalmaz. 99,9% részben tisztított természetes vizet, valamint 0,1% kiváló minőségű grapefruit mag olajat. Ennek köszönhetően a legtökéletesebb és legtisztább törlőkendő a világon. Gyermekek bőre hozzávetőlegesen ötször érzékenyebb mint a felnőtt embereké, ezért minden esetben fontos, hogy a legtermészetesebb módon tisztítsuk és ápoljuk.

A WaterWipes Törlőkendő kiválóan alkalmas akár a melegebb napokon a Gyermekek és felnőttek bőrének frissítésére, hiszen semmilyen tartósítószert vagy illatanyagot sem tartalma. Ennek köszönhetően a WaterWipes természetes törlőkendő nem hagy maga után ragadós vagy kellemetlen bőrt, csak a frissességet és természetesen üde érzést.

Egy csomag WaterWipes mindig segít, hogy üde és friss érzése legyen a bőrnek. Bátran kipróbálhatjátok akár egy kirándulás alkalmával, de kitünő választás sportolás alatt a szabadban vagy egy GYM-ben is. Biztos lehetsz benne, hogy azonnal kellemes érzést biztosít Számodra.

A WaterWipes törlőkendő több kiszerelésben megvásárolható.

Adatok
Cikkszám
4121
Hasonló termékek