Natracare bio tisztasági betétek

Válaszd a Natracare biológiai úton lebomló bio tisztasági betéteit, amelyek természetes védelmet nyújtanak a mindennapokra. Ezekkel a tisztasági betétekkel egyszerre törődhetsz az intim higiéniával és a környezetünk védelmével, ugyanis mind természetes anyagokból készültek, klórmentesek és biológiai úton lebomlanak.

Gyártó
Natracare
Várható szállítás
2024.04.17
Nincs raktáron
1 390 Ft
Részletek

A Natracare bio tisztasági betétek használatával még biztosabb védelmet élvezhetsz, ezek a darabok természetes védelmet biztosítanak számodra a nap mint nap. A Natracare betéteket három formában szerezheted be: normált, ívelt és tanga fazon közül válogathatsz. A biológiai úton lebomló tisztasági betétek vásárlásával egyszerre tehetsz a saját komfortérzetedért és csökkentheted a környezetünket terhelő egyszer használatos, eldobható hulladékok mennyiségét. Ha teheted, minden esetben válaszd a mosható és lebomló alternatívákat az intim higiénia megőrzéséhez, a tested és a környezetünk nagyon hálás lesz érte! A 100% biopamutból készült tisztasági betétek kíméletesek a női testhez, puha külsejük kellemes komfortérzetet biztosít, továbbá komposztálhatók is.

A Natracare betétek természetes anyagokból készültek, klórmentesek, valamint nem tartalmaznak műselymet, sem illatanyagot, szintetikus anyagokat vagy olajszármazékú nedvszívást fokozó anyagokat, ezáltal biológiai úton lebomlanak, nem terhelik meg olyan módon a környezetet, mint az eldobható, szintetikus anyagokból készült társaik.

A csomag tartalma: 30 db tisztasági betét.

Adatok
Cikkszám
11186
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek