Natracare bio tamponok normál és szuper méretben
Natracare bio tamponok normál és szuper méretben
2 390 Ft

Natracare bio tamponok normál és szuper méretben

Válaszd a Natracare biológiai úton lebomló bio tamponjait, amelyek természetes védelmet nyújtanak a menstruáció napjaira. Ezeket a tamponokat normál és szuper méretben is beszerezheted. A lebomló tamponok használatával nemcsak a saját komfortérzetedért, hanem a környezeted védelméért is sokat tehetsz.

Gyártó
Natracare
Raktáron
2 390 Ft
Részletek

A Natracare bio tamponok használatával még biztosabb védelmet élvezhetsz, ezek a darabok természetes védelmet biztosítanak számodra a menstruáció minden napján, hiszen normál és szuper méretben is beszerezheted őket. A biológiai úton lebomló tamponok vásárlásával egyszerre tehetsz a saját komfortérzetedért és csökkentheted a környezetünket terhelő egyszer használatos, eldobható hulladékok mennyiségét. Ha teheted, minden esetben válaszd a mosható és lebomló alternatívákat a menstruációd idejére, a tested és a környezetünk nagyon hálás lesz érte! A 100% biopamutból készült tamponok kíméletesek a női testhez, jó nedvszívó képességgel rendelkeznek, továbbá komposztálhatók is.

A Natracare tamponok természetes anyagokból készültek, klórmentesek, valamint nem tartalmaznak műselymet, sem illatanyagot, szintetikus anyagokat vagy olajszármazékú nedvszívást fokozó anyagokat, ezáltal biológiai úton lebomlanak, nem terhelik meg olyan módon a környezetet, mint az eldobható, szintetikus anyagokból készült társaik.

A csomag tartalma: 20 db szuper méretű tampon.

Adatok
Méret
Szuper 20 db
Cikkszám
17440
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek