Miswak (Siwak) - természetes, fa fogkefe

Miswak (Siwak) - természetes, fa fogkefe
Miswak (Siwak) - természetes, fa fogkefe
Miswak (Siwak) - természetes, fa fogkefe
Miswak (Siwak) - természetes, fa fogkefe

Válaszd a Miswak (Siwak) természetes, fa fogkefét a mindennapos fogápoláshoz! A fogkefe más neveken is ismert: miswaak, siwak, sewak, természetes jellegéből adódóan a darabok változó vastagságúak! Ezzel a fogkefével fogkrém használata nélkül is ápolhatod a fogaidat, az arakfa ág nedve jótékony hatással van az íny és a fogak állapotára!

Gyártó
Miswak
Várható szállítás
2024.03.04
Nincs raktáron
990 Ft
Részletek

Válaszd a Miswak (Siwak) természetes, fa fogkefét, amely az arakfa (Salvadora Persica) ágából készül, egy olyan természetes fogápoló eszköz, melynek segítségével fogkrém használata nélkül tisztíthatod a fogaidat. A Salvadora Persica ág nedve több mint 70 alkotóelemet tartalmaz, amely jótékony hatással van a fogak és az íny állapotára. Hatásosságát és egészségességét több száz tanulmány vizsgálta és bizonyította. Használatát a World Health Organization (WHO) is ajánlja!


Afogkefét a fa természetes jellegéből adódóan változó vastagságú darabok!


Származási hely: Pakisztán


A csomag tartalma: 1 db Miswak (Siwak) természetes, fa fogkefe.


A vákumcsomagolásban lévő miswak kb. 20 cm hosszú.


A Miswak (Salvadora Persica) használatának legfontosabb előnyei:


- Használatához nincs szükség fogkrémre


- Antibakteriális hatású


- Megelőzi a különböző ínybetegségeket


- Természetes módon fehéríti a fogakat


- Megelőzi a kellemetlen leheletet, friss leheletet biztosít


- Hatékonyan gátolja a lepedék képződést


Hogyan kell használni a Miswakot?


Fontos a megfelelő használat! A Miswakkal mindig az ínytől távolodva sikáld a fogad. Használat után olyan helyen tárold, ahol nem szárad ki. A Miswakot az első használat előtt folyó víznél öblítsd el, ha pedig kiszáradt, frissítsd fel egy pohár vízben.


Használata:

Használata akár alkalmilag, hagyományos fogkefe használata mellett is ajánlott! Nagyon jó úti kísérő, ha nincs alkalmad mosdóban fogat mosni.


Egy kis Miswak-történelem:


A Mishwak ismert és elterjedt eszköz főleg a Közel-Keleten és Indiában. Története egészen az Iszlám kezdetéig nyúlik vissza, sőt, állítólag már a Babiloniak is használták. Később a Görög- és a Római Birodalom szerte, valamint az ókori egyiptomiak körében is elterjedt a használata. A muszlimok gyakran említik, hogy Mohammed próféta is ajánlotta használatát.A Salvadora Persica fa


A Salvadora Persica (más néven Arak fa, Toothbrush tree, mustard tree) egy kisméretű fa, rostos szerkezetű ágát - elsősorban az iszlám országokban - évszázadok óta használják fogtisztításra.


Használatát a World Health Organization is ajánlja (WHO: Preventive Methods and Programmes for Oral Diseases. 1987). Kutatások sora bizonyítja, hogy a Salvadora Persica számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik a szájápolás szempontjából: antibakteriális, vérzéscsillapító hatású, zsíroldó, súroló anyagokat tartalmaz, gátolja a lepedékképződést.


Íze kissé kesernyés, elsőre szokatlan.


A fa őshonos fajként a következő országokban fordul elő: Algéria, Angola, Kameroon, Chad, Egyiptom, Eritrea, Etiópia, India, Irán, Izrael, Jordánia, Kenya, Líbia, Mali, Mauritánia, Mozambiq, Niger, Nigéria, Omán, Pakistán, Palestina, Szaud Arábia, Szenegál, Szomália, Dél Afrika, Sri Lanka, Szudán, Tanzánia, Uganda, Yemen, Zambia, Zimbabwe.Adatok
Cikkszám
SZE0182
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek