ImseVimse citrus mosószappan 230 g

Válaszd az ImseVimse kímélő citrus mosószappant, amelyet sokféleképpen felhasználhatsz! Ez a bio mosószappan nemcsak a kézmosásra, hanem a folteltávolításhoz is remekül használható, Folteltávolító hatása ellenére kíméletesen tisztít és mindenféle textíliához bátran alkalmazható!

Gyártó
Imse
Várható szállítás
2024.03.06
Nincs raktáron
5 490 Ft
Részletek

Újra kapható az Imsevimse híres bio mosószappanja, amely a legtöbb foltot eltávolítja, de emellett a mindennapos kézmosáshoz is használható! Az ImseVimse citrus mosószappannal kíméletesen mosható a gyapjútakaró, a melltartók, a zoknik, a szőnyegek, és még a vérfoltok tisztítása során is hatékony folteltávolító szer! A mosószappan kíméletesebben bánik a különféle anyagokkal, mint a hagyományos folteltávolító szerek. Válaszd az ImseVimse bio mosószappant a folteltávolításhoz és a kézmosáshoz, ez a termék egyaránt kíméletes a bőrhöz és a textíliákhoz!


Alkalmazása: nedvesítsd be a foltot, dörzsöld át alaposan a szappannal, majd öblísd ki! Makacs foltoknál hagyd egy kicsit hatni az öblítés előtt.


Az ImseVimse citrus mosószappan minden textíliához használható. Ha gyapjúhoz használod, előbb nedvesítsd meg a szappant, és képezz habot belőle. Ezt a habot masszírozd a foltba, és 1-2 percig hagyd, hogy kifejtse a hatását. Ezután következhet a kézi vagy a gépi mosás.


Folttisztító szappan, ImseVimse citrus mosószappan.


Kiszerelés: 230 g

Adatok
Cikkszám
IV5230
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek