Imse Mosható női betét kezdő szett - Sangria
Imse Mosható női betét kezdő szett - Sangria
32 900 Ft

Imse Mosható női betét kezdő szett - Sangria

Imse Mosható női betét kezdő szett - Sangria
Imse Mosható női betét kezdő szett - Sangria

Vadonatúj színek és minták az ImseVimse kezdőszettjében! 

Gyártó
Imse
Várható szállítás
2022.05.23
Raktáron
32 900 Ft
Részletek

Hamarosan érkeznek az ImseVimse új mintás női betétjei, melyek szettben is megvásárolhatók egy nagyon szép 100% pamut szatyorban!

Mit tartalmaz a szett?


6 db normál betét - 25x8.5 cm 
3 db tisztasági betét (mini) - 19x7 cm (ez a menstruáció utolsó napjaira is elegendő)

3 db éjszakai betét - 33x8.5 cm 
1 db mosóháló 
1 db tájékoztató füzet 

 

A mosható betét befeketetés: 

Bár hosszú távon mindenképpen sok pénzt spórolsz majd meg a mosható betétek használatával, első alkalommal igen költséges mulatságnak tűnhet a megvásárlásuk.  Jó döntés lehet fokozatosan elhagyni az eldobható betéteket: vehetsz például minden hónapban egyet. Egy idő után azt veszed észre, hogy rájöttél, melyik méret ideális neked; és a készleted már kiszolgálja az adott ciklusodat. Sokunk többféle méretet tart otthon, igazodva ezzel a menstruáció különböző erősségéhez a cikluson belül. 

Mennyi betétre lesz szükségem? 

Mivel a ciklus erőssége és hossza igen nagy egyéni különbségeket mutat, nehéz konkrét számmal előállni. Az is nagyon változó, hogy ki milyen gyakran tartja szükségesnek a betét cseréjét, a mosási szokások pedig szintén befolyásolhatják a döntést. Az  átlagos ajánlásunk 4 csomag normál méretű betét (12 db), 2 csomag éjszakai betét (6 db), és 4 csomag (12 db) tisztasági betét. 

Méretezés: 

tisztasági betét tökéletes azokra a napokra, amelyeken a vérzésed már gyengébb. Használhatod továbbá intim kehelyhez is, hogy extra védelmet kapj a szivárgás ellen. Mérete: 19x16 cm. 

Mikor válaszd ezt a méretet? 

- ha a tamponhoz vagy a kehelyhez szeretnél extra védelmet kapni. 
- ha gyenge/pecsételő vérzésed van 

- a hüvelyváladék, hüvelyi folyás által okozott diszkomfort érzet csökkentésére

- enyhe fokú inkontinencia esetén

normál betéteket közepes erősségű vérzéshez ajánljuk. Ha nem túl erős a vérzésed, akár éjszakai betétnek is kiváló lehet. Ezt a méretet javasoljuk inkontinencia betétnek is. Mérete: 25x20,5 cm

- ha általában normál méretű eldobható betétet használsz
- ha átlagos mennyiségű a vérzésed

- inkontinencia esetén

 

Az éjszakai betét hosszabb a többinél, és extra megterhelésre fejlesztettük ki. Ha erősebb vérzésed van, ebben a variációban nappal is megbízhatsz. Szintén kiváló a gyermekágyas időszakra.  

- erős vérzésben

- éjszakára, hogy a fekvő helyzethez a lehető legnagyobb biztonságot kapd

- gyermekágyban

- ha általában oldalt, elől vagy hátul ázik át a betéted. 


Biztosan a helyén fog maradni? 

Nincs különbség ebben a témában az eldobható betéthez képest: állítsd a patentokkal ideális méretűre a betétet. Ennyire egyszerű. :) 

Mosási útmutató: 

Használat után:

Mosás előtt egy használt betét többféle módon kezelhető: csak rajtad áll, hogy melyiket választod. Igen különbözőek a preferenciáink az életmódunk és a szokásaink függvényében. Sokan például azonnal kiöblítik a betétet használat után, és így helyezik egy tárolózsákba, vagy egy külön szennyestárolóba. Jó ötlet lehet a sós vizes áztatás is: ilyenkor nagyjából 24 órán át egy erre a célra használt tárolóvödörben ázik a betét. Ilyen esetben mindig öblítsd ki a betétet vízbe áztatás előtt, hogy a kiázó vér ne fogja be a betét minden részét. A foltokra különféle folteltávolító szappanokat használhatsz, amelyiket csak szeretnéd. 
Ezt követően 60 fokon mosd ki őket a mosógépben. Jó ötlet lehet mosózsákba helyezni őket. Fehér ruháktól elkülönítve mosd őket!

Természetesen a legegyszerűbb verzió is működőképes, tökéletesen jó, ha használat után egyszerűen egy szivárgásmentes zsákban tárolod őket, majd kimosod a gépben. 


Információk az ImseVimse betétekről: GYIK

Adatok
Minta
Mintás
Anyag
Biopamut
Cikkszám
IV18001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek