ImseVimse női betét csomag - kezdő szett, Sangria

ImseVimse női betét csomag - kezdő szett, Sangria
ImseVimse női betét csomag - kezdő szett, Sangria

Az ImseVimse betét csomag – kezdő szettjében vadonatúj színekkel és mintákkal találkozhatsz! A Sangria szett egy szép, pamut szatyorban több, különféle méretű mosható betétet tartalmaz, amelyek természetes védelmet biztosítanak a menstruáció napjaira, mindezt csöppnyi eleganciával. Használatukkal a nemcsak a saját komfortérzetedért, hanem a környezetedért is sokat tehetsz.

Gyártó
Imse
Várható szállítás
2023.09.26
Nincs raktáron
32 900 Ft
Részletek

Megérkeztek az ImseVimse új, mintás női betétei, amelyeket már szettben is megvásárolhatsz, egy szép 100% pamut szatyorban!

Mit tartalmaz a szett?


6 db normál betét - 25x8,5 cm
3 db tisztasági betét (mini) - 19x7 cm (ez a menstruáció utolsó napjaira is elegendő)

3 db éjszakai betét - 33x8,5 cm
1 db mosóháló
1 db tájékoztató füzet

A mosható betét környezetbarát befeketetés:

Bár hosszú távon mindenképpen sok pénzt spórolhatsz meg a mosható betétek használatával, első alkalommal igen költséges mulatságnak tűnhet a megvásárlásuk. Jó döntés lehet fokozatosan elhagyni az eldobható betéteket: vehetsz például minden hónapban egyet a mosható változatból. Egy idő után rá fogsz jönni, hogy melyik méret a legideálisabb számodra, és az így meglévő készleted már kiszolgálja a ciklusodat. Érdemes többféle méretet tartani otthon, igazodva ezzel a menstruáció különböző erősségéhez a cikluson belüli napokon.

Mennyi betétre lesz szükséged?

Mivel a ciklus erőssége és hossza igen nagy egyéni különbségeket mutat, nehéz konkrét számmal előállni. Az is nagyon változó, hogy ki milyen gyakran tartja szükségesnek a betét cseréjét, a mosási szokások pedig szintén befolyásolhatják a döntést. Az átlagos ajánlásunk 4 csomag normál méretű betét (12 db), 2 csomag éjszakai betét (6 db), és 4 csomag tisztasági betét (12 db).

Méretezés:

A tisztasági betét tökéletes azokra a napokra, amelyeken a vérzésed már gyengébb. Használhatod továbbá intim kehelyhez is, hogy extra védelmet kapj a szivárgás ellen. Mérete: 19x16 cm.

Mikor válaszd ezt a méretet?

- ha a tamponhoz vagy a kehelyhez szeretnél extra védelmet kapni.
- ha gyenge/pecsételő vérzésed van

- a hüvelyváladék, hüvelyi folyás által okozott diszkomfortérzet csökkentésére

- enyhe fokú inkontinencia esetén

A normál betéteket közepes erősségű vérzéshez ajánljuk. Ha nem túl erős a vérzésed, akár éjszakai betétnek is kiváló lehet. Ezt a méretet javasoljuk inkontinencia betétnek is. Mérete: 25x20,5 cm

- ha általában normál méretű eldobható betétet használsz
- ha átlagos mennyiségű a vérzésed

- inkontinencia esetén

Az éjszakai betét hosszabb a többinél, extra megterhelésre fejlesztettük ki. Ha erősebb vérzésed van, ebben a variációban nappal is megbízhatsz. Szintén kiváló a gyermekágyas időszakra.

- erős vérzésben

- éjszakára, hogy a fekvő helyzethez a lehető legnagyobb biztonságot kapd

- gyermekágyban

- ha általában oldalt, elől vagy hátul ázik át a betéted.


Biztosan a helyén fog maradni?

Ebben a kérdésben nincs különbség az eldobható betéthez képest: a patentokkal ideális méretűre állíthatod a betétet.

Mosási útmutató:

Használat után:

Mosás előtt egy használt betét többféle módon kezelhető: csak rajtad áll, hogy melyiket választod. Igen különbözőek a preferenciáink az életmódunk és a szokásaink függvényében. Sokan például azonnal kiöblítik a betétet használat után, és így helyezik egy tárolózsákba, vagy egy külön szennyestárolóba. Jó ötlet lehet a sós vizes áztatás is: ilyenkor nagyjából 24 órán át egy erre a célra használt tárolóvödörben ázik a betét. Ilyen esetben mindig öblítsd ki a betétet vízbe áztatás előtt, hogy a kiázó vér ne fogja be a betét minden részét. A foltokra különféle folteltávolító szappanokat használhatsz. Ezt követően 60 fokon mosd ki őket a mosógépben. Jó ötlet lehet mosózsákba helyezni őket. A fehér ruháktól elkülönítve mosd őket!

Természetesen a legegyszerűbb verzió is működőképes: használat után tárolhatod őket egy szivárgásmentes zsákban, majd kimoshatod őket a gépben.


Információk az ImseVimse betétekről: GYIK

Adatok
Minta
Mintás
Anyag
Biopamut
Cikkszám
IV18001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek