ECOEGG mosótojás 720 mosásra

ECOEGG mosótojás 720 mosásra
ECOEGG mosótojás 720 mosásra
ECOEGG mosótojás 720 mosásra

Az ECOEGG mosótojás forradalmi újdonság a mosás terén, ha ezt használod, nem kell mellé mosószert vagy öblítőt használnod! Ez az illatmentes, környezetbarát és költséghatékony eszköz akár 720 mosáshoz is elegendő, hatékonyan és kíméletesen tisztítja a különféle textíliákat, használatával a környezetünk védelméért is sokat tehetsz!

Gyártó
EcoEgg
Nincs raktáron
9 990 Ft
Részletek

Ezt a mosótojást akár 720 mosáshoz is felhasználhatod, ami heti 4-5 mosással számolva 3 évet is jelent, amíg nem kell mellé sem mosószert, sem öblítőt használnod! Az ECOEGG mosótojás hipoallergén, ezért érzékeny bőrűeknek is bátran ajánljuk. Illatmentes, környezetbarát és költséghatékony, válaszd ezt az alternatívát a ruháid mosásához!


Az ECOEGG mosótojás használata egyszerű:tedd be a mosógépbe, a ruhákra, és indítsd el a programot: legyen az akár 30, 40 vagy 60 fok! Az ECOEGG mosótojás természetes úton lágyítja a kemény vizet, ezért nincs szükség öblítőszer használatára, továbbá nem tartalmaz semmiféle káros összetevőt, kemikáliát, kőolajszármazékot, optimalizáló adalékanyagot vagy fehérítőszereket. Az Ecoegg mosótojás külső burkolata 100%-ban újrahasznosított rugalmas gumiból készült, amely nem tesz kárt a mosógép dobjában.


Hogyan működik?
A ECOEGG mosótojás belsejében tudományosan kifejlesztett pelletek vannak, melyek ha vízzel érintkeznek, ott aktiválódnak. Óvatosan távolítják el a szennyeződéseket és a piszkot anélkül, hogy erős vegyszereket kellene használni. Hatása tudományosan bizonyított. Fehérítő anyagoktól mentes, egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is, kényes textíliákhoz is. Mosható pelenkákhoz is javasoljuk!

A tojásban 2 féle golyó van:A sötét színű egy fajta kristályos ásványi anyag (turmalin), ez segíti a szennyeződés eltávolítását a textilszálak közül. A fehér ásványi anyagból álló golyók pedig ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok mélyen a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést, mindezt a színek kifakítása vagy károsítása nélkül. Tudományos vizsgálatok szerint a kétfajta golyó együttes használatával érhető el a legjobb mosási eredmény. Az ionizált oxigénmolekulák megemelik a víz PH értékét, amelynek természetes vízlágyító hatása van, ezért nincs szükség öblítő használatára. Ez a tulajdonsága kimondottan előnyös mosható pelenkák mosásakor, hiszen, ott az öblítőszerek használata nem megengedett, a lágyított víz a pelenkák anyagát is puhábbá teszi.


TIPP: Az Ecoegg első használata előtt érdemes a mosógépet alaposan kitisztítani, egy 90 fokos tisztító mosás (+ ecet) segítségével.


Magyar használati utasítással!

Adatok
Cikkszám
EELE720FL
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek