ECOEGG mosótojás 70 mosásra

ECOEGG mosótojás 70 mosásra
ECOEGG mosótojás 70 mosásra
ECOEGG mosótojás 70 mosásra

Forradalmi újdonság a  mosás terén az ECO-EGG (mosótojás), mellyel nem kell használni mosószert! 

Gyártó
EcoEgg
Várható szállítás
2024.05.22
Nincs raktáron
4 490 Ft
Részletek

Ezt a mosótojást akár 70 mosáshoz is felhasználhatod, ha ki szeretnéd próbálni, és nem kell mellé sem mosószert, sem öblítőt használnod! Az ECOEGG mosótojás hipoallergén, ezért érzékeny bőrűeknek is bátran ajánljuk. Illatmentes, környezetbarát és költséghatékony, válaszd ezt az alternatívát a ruháid mosásához!


Az ECOEGG mosótojás használata egyszerű:tedd be a mosógépbe, a ruhákra, és indítsd el a programot: legyen az akár 30, 40 vagy 60 fok! Az ECOEGG mosótojás természetes úton lágyítja a kemény vizet, ezért nincs szükség öblítőszer használatára, továbbá nem tartalmaz semmiféle káros összetevőt, kemikáliát, kőolajszármazékot, optimalizáló adalékanyagot vagy fehérítőszereket. Az Ecoegg mosótojás külső burkolata 100%-ban újrahasznosított rugalmas gumiból készült, amely nem tesz kárt a mosógép dobjában.


Hogyan működik?
A ECOEGG mosótojás belsejében tudományosan kifejlesztett pelletek vannak, melyek ha vízzel érintkeznek, ott aktiválódnak. Óvatosan távolítják el a szennyeződéseket és a piszkot anélkül, hogy erős vegyszereket kellene használni. Hatása tudományosan bizonyított. Fehérítő anyagoktól mentes, egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is, kényes textíliákhoz is. Mosható pelenkákhoz is javasoljuk!

A tojásban 2 féle golyó van:A sötét színű egy fajta kristályos ásványi anyag (turmalin), ez segíti a szennyeződés eltávolítását a textilszálak közül. A fehér ásványi anyagból álló golyók pedig ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok mélyen a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést, mindezt a színek kifakítása vagy károsítása nélkül. Tudományos vizsgálatok szerint a kétfajta golyó együttes használatával érhető el a legjobb mosási eredmény. Az ionizált oxigénmolekulák megemelik a víz PH értékét, amelynek természetes vízlágyító hatása van, ezért nincs szükség öblítő használatára. Ez a tulajdonsága kimondottan előnyös mosható pelenkák mosásakor, hiszen, ott az öblítőszerek használata nem megengedett, a lágyított víz a pelenkák anyagát is puhábbá teszi.


TIPP: Az Ecoegg első használata előtt érdemes a mosógépet alaposan kitisztítani, egy 90 fokos tisztító mosás (+ ecet) segítségével.


Magyar használati utasítással!

Adatok
Cikkszám
ECOEGG70I
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek