Dr. Hauschka MED Sóvizes fogkrém

Ha érzékenyek a fogaid, válaszd a Dr. Hauschka Med Sóvizes fogkrémet, használata kifejezetten érzékeny fogakra ajánlott! Ez a fogkrém kíméletes és egyben alapos tisztítást tesz lehetővé, a szabaddá vált, érzékeny fognyakak esetén sem okoz fájdalmat! Ez a termék természetes védelmet és gyengéd ápolást biztosít számodra a mindennapokban!

Gyártó
Dr. Hauschka
Várható szállítás
2024.03.04
Nincs raktáron
1 800 Ft
Részletek

A Dr. Hauschka MED Sóvizes fogkrém szelíd ápolást és gyengéd védelmet biztosít számodra, ha érzékenyek a fogaid. Ez a fogkrém borsmenta és mentol felhasználása nélkül készül, ezért homeopátiás kezelések alatt is használható. Az érzékeny fogakhoz, valamint a szabaddá vált, érzékeny fognyakakhoz is használható, ezek a területek különösen gondos ápolást igényelnek., Fontos, hogy a tisztításnak szelídnek, de egyidejűleg alaposnak is kell lennie, hogy elkerülhesd a további károsodást, ám a fogazatod mégis egészséges maradjon. A plakk képződés (bakteriális foglepedék) és az ennek következtében fellépő fogkő és szuvasodás elleni legjobb védelmet az ápolt, tiszta fogak, a stabil szájflóra és a megerősített szájnyálkahártya jelentik.


A Dr. Hauschka Med Sóvizes fogkrém tapasztalt fogorvosokkal közösen kifejlesztett termék. Nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerválóanyagokat, valamint hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes termék.


Kiszerelés: 75 ml


A márkáról:


Több mint negyven éves tapasztalat a hatékonyság és a készítmények "tűrése" területén (1967 óta). A WALA cég soha nem végzett és nem is végeztetett semmilyen állatkísérletet!


Gyógynövények biodinamikus termesztése vagy vadon termő növények gyűjtése. Kézzel gyűjtött és válogatott gyógynövények.


A kozmetikumok előállítása is ritmikus, biodinamikus szempontok szerint történik. Ritmikus folyamatok alkalmazásával készített növénykivonatok.


Semmilyen kémiai-szintetikus adalékot nem tartalmaz (konzerváló, antioxidáns, emulgátor, illat- vagy színanyag).


A bőr normalizálása a cél, azaz a gyengeségek - mint korai öregedés, szárazság, tisztátalanságok stb. - leküzdése. Nem juttat be ún. "bőrazonos" anyagokat (pl. NMF, liposzóma stb) nem szokik hozzá a bőr, nem válik függővé.

Adatok
Cikkszám
420000943
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek